Simulacre d’incendis a l’estació La Creu Alta de Sabadell

Aquesta matinada s’ha realitzat un simulacre d’incendi a l’estació La Creu Alta de FGC Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que ha servit per provar el Pla d’Autoprotecció (PAU) de FGC i el Pla Bàsic d’Emergències Municipals (PBEM) de l’Ajuntament, a més de comprovar els diferents sistemes de seguretat i la coordinació entre els diferents cossos. 

Un total de 200 persones i han participat entre Mossos d’Esquadra. Generalitat de Catalunya Direcció General de Protecció Civil. Generalitat de Catalunya Bombers Servei d’emergències mèdiques i Policia Municipal de Sabadell.

Foto: Roger Benet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s