La temporada 15-16 en 100 imatges

Dissabte passat va acabar-se la lliga. Va acabar una temporada plena bons moments, bones sensacions, noves experiències, plena de feina, de poques hores de son, plena de viatges… En fi, una temporada plena d’imatges. No ha estat del tot fàcil en molts aspectes, però per mi sense oblidar Eibar, ha estat la temporada de la meva vida, que m’ha servit per créixer una mica més, i gaudir des d’un altre punt de vista del meu equip.
Gràcies als companys que han estat al meu costat i que ha cregut en mi. Espero haver estat a l’altura! I també gràcies a tots els que formen part del primer equip per fer-me sentir dins del que cap, un més. També al filial, que s’han portat de 10 amb mi!

Us deixo un petit vídeo amb les 100 millors imatges de la temporada. Espero que us agradin!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s