El CE Sabadell sota pals

Els inicis de la temporada 2015- 2016 al Centre d’Esports Sabadell van començar amb una nova figura a l’equip tècnic, la de Iñaki Caña, entrenador de porters. Amb aquesta incorporació el conjunt arlequinat va fer un gran salt qualitatiu alhora de la formació dels porters.
Molt ràpid l’Iñaki i jo ens vam entendre i vam fer un vídeo que expliqués la seva gran feina amb els porters de la primera plantilla i del filial, protagonistes del vídeo. Després de moltes hores de gravacions sota la pluja, un dia amb la boira matinal o amb tota la solana del migdia finalment va sortir del forn (aquesta versió que us adjunto no es veu amb bona qualitat per problemes de pujada a la xarxa, ho sento).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s