El meu nom és Roger Benet. Estudiant del que més m’agrada, del que més m’omple: El món audiovisual.
Des de ben petit amb només cinc anys, tot i no saber que el món de la imatge seria la meva gran passió, ja anava amb una càmera a la mà. Més tard, als deu anys, ja començava a trinxar les cintes mini dv, on el meu pare havia gravat les vacances a París, a Menorca, entre altres moments típics que qualsevol càmera domèstica enregistra. Les vistes des de d’alt de la Torre Effiel, les cales menorquines, ara passen a ser programes de televisió amb molta imaginació on jo mateix feia de presentador, mentre la càmera, per falta de mitjans s’aguantava a la taula i al damunt d’una pila de llibres per acabar de fer l’alçada per falta de trípode. Més endavant va arribar la meva primera càmera fotogràfica, una Olympus que funcionava amb piles. Encara la conservo, i no me’n desfaré mai d’ella. La vaig esprémer molt. Massa. Tant que al final vaig acabar fent servir també la de la meva germana. Després va arribar la meva primera càmera de vídeo digital. Quina il·lusió tenir-la per reis. Aquella Sony Handicam ha vist les meves primeres passes més serioses, i amb la que vaig fer un dels salts més importants de la meva vida després de molts i molts minuts de gravació. Aquest salt, va ser possible gràcies al ‘Pirri’, és el meu cap, però no m’agrada aquesta paraula quan les més adients són Mestre, Amic i Referent. Amb ell va començar la millor etapa de la meva vida que encara continua, i acompanyat de molt bona gent, també referents. He après, i molt. Em queda molt camí a fer, segurament plegar molts més cables i portar més trípodes. Però sobretot em queda treballar molt, i fer-ho de la manera que ho segueixo fent com des de ben petit, amb aquella càmera de vídeo on trinxava les cintes, amb la mateixa il·lusió i passió.

Actualment compagino els estudis audiovisuals amb la feina al Centre d’Esports Sabadell, iSabadell.cat, a la productora Magnetic2 i projectes personals.